آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش ونوشک یا پسته وحشی

طرز تهیه خورش ونوشک , خورش ونوشک , ونوشک

اگر شما هم نام خورش ونوشک را شنیده اید و علاقه  به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش ونوشک یا پسته وحشی

ونوشک میوه درخت “بنه” است که در برخی مناطق به پسته کوهی نیز معروف است

مواد لازم برای خورش ونوشک :

گوشت قیمه مرغ یا گوساله :♦:  80 الی 100 گرم

ونوشک :♦:   نصف لیوان

گوجه فرنگی :♦:   1 عدد

زعفران دم کرده :♦:  به میزان لازم

نمک و زردچوبه و فلفل سیاه :♦:  به میزان لازم

روغن زیتون :♦:  1 قاشق غذا خوری

پیاز :♦: 1 عدد

طرز تهیه خورش ونوشک , خورش ونوشک , ونوشک

آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش ونوشک یا پسته وحشی

ونوشک دارای لفافی نازک سبز رنگ و پوسته‌ای تا حدودی سفت بوده که مغز آن قابل مصرف است و

این محصول تنها در استان ایلام و مناطق “زاگرس‌نشین” مورد مصرف شهروندان قرار می‌گیرد.

طرز تهیه خورش ونوشک :

گوشت قیمه را با پیاز خرد شده و روغن و زردچوبه کمی تفت دهید بعد آب اضافه کنید .

در صورت استفاده از مرغ ، ونوشک را بلافاصله به گوشت اضافه کنید تا با هم بپزند اما در مورد گوشت گوساله ، ونوشک را در اواسط پخت اضافه کنید.

گوجه فرنگی را در آب جوش انداخته و پوست گوجه فرنگی و دانه های آن را جدا کرده و به قطعات حبه قندی خرد کنید .

طرز تهیه خورش ونوشک , خورش ونوشک , ونوشک

آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش ونوشک یا پسته وحشی

خورش ونوشک را می توانید هم با مرغ هم با گوشت گوساله یا گوسفند تهیه کنید

زمانی که گوشت و ونوشک پخته شدند گوجه فرنگی و فلفل سیاه و نمک و زعفران اضافه کنید چند دقیقه که جوشید شعله را خاموش کنید .

در صورت تمایل میتوانید کمی رب گوجه فرنگی به خورش هم اضافه کنید .

ونوشک را میتوانید به صورت خوشه کوچک در آورده یا کاملا از خوشه جدا کنید

آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش ونوشک یا پسته وحشی